söndag 14 juli 2013

Utsikt och 2 X HIIT Pass och Struts


Igår, Ytterligare en dag under solen.
Det var intensitet på schemat. Så på med Salomon Sensen som jag börjar bli allt mer vän med. Och tog fart de ca 2 kilometrarna upp till intervall slingornas start och vidare upp till Garves bod. Här uppe är utsikten fin och platsen är lika bra som någon annan för att köra "High Intesiv Intervall Training" på.



HIIT passen brukar och ska väl vara korta med hög intensitet varvat med fys övningar. Jag hade dock bestämt mmig för att köra ett dubbelpass så hade ställt intervalltimern i mobilen på 48 rundor á 10 sekunder vila och 30 sekunder fullt ös. Vilket skulle bli en bit över halvtimmen med HIIT. Härligt, grymt härligt ute under solen i naturen.


Passet idag bestod av Dynamiska utfall och Ice climbers - Armhävningar - Dynamiska utfall och Ice climbers - Scissor Situps - Dynamiska utfall och Ice climbers - Dips Så många repetitioner som möjligt under 30 sekunder, 10 sekunder vila/byta övning osv. Totalt 8 varv.



Sen bar det hem full rulle hemmåt de strax över 2 kilometrarna nerför, alltid lika härliga, alltid lika kul.

Efter några timmars jobb och väl hemma igen så fixade vi en ordentlig myskväll. Jag helstekte strutsbiff och Annica slängde ihop portions rotsaksgratänger och chilibea. Asså galet så bra det smakade..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar