söndag 23 juni 2013

Våtdräktspass - Näshultasjön

 
Det var vad som blev gjort i träningsväg igår.

Och det känns riktigt bra att det blev något gjort, det var lite som en bonus mot vad planen var. Men riktigt bra. Bara processen med att fixa och få på sig våtdräkten och att tahand om den efteråt kostar energi så förutom själva teknikbiten att vara i den i vattnet och den fysiska biten med att simma så går det åt en del energi till ett våtdräktspass. Eller i alla fall de första gångerna på säsongen.




Men ut kom vi och simmade gjorde vi. Ett ordentligt varv tillsammans, först motströms/mot vågorna för att sedan simma med vind och vatten och slutligen rund en flytbrygga och vända mot startbryggan. Sen så simmade vi var och en själva, först Annica och sedan jag.

 
Det var inte ett så långt eller tungt pass, men ett riktigt nyttigt. Så fler utav den  här sorten kommer det att bli i veckan, helt klart.

Efter en tidig och god middag så for vi iväg för att hälsa på vänner och spela det nya "Game of Thrones" sällskapsspelet och umgås. Det blev en riktigt trevlig kväll. Och spelet passade helt klart mig i smaken.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar