lördag 22 juni 2013

Midsommar mys!

Ja men helt klart. Jag hoppas att ni allesammans har haft en minst lika fin midsommar som jag.


Annica kom ner redan på torsdagen så att vi kunde fixa och ordna inför midsommarfton och resten av helgen. Fredagen ocj själva aftonen inleddes med sovmorgon, en behövlig sådan för att sedan käka och jogga i solskenet längs ån in mot Actic där vi skulle gymma lite. Det blev ett bra pass för oss båda.
Hantelrodds armhävning
Pistols
Toe to bar
Toe to bar
Jumping Lunge
Jumping Lunge
Jag körde lite mjukande för att sedan köra 3 varv 3 olika övningar innan vi gick till de tunga grejjerna och körde ytterligare ett par övningar för att sedan avsluta med handstående och en härlig joggtur i solen hem igen.
 
Med andra ord en riktigt mysig förmiddag. Men myset tog inte slut där. Efter att ha packat oss iväg ut till landet så vankades det midsommarlunch med päronen. Det satt fint, riktigt fint. Och följdes upp med kaffe och efterrätt.Här hängde vi en bra stund innan det blev dags att fara vidare mot det traditionsenliga midsommarfirandet ute i Skravsta. Inför den kommande grillningen hade vi förberett ordentligt och var taggade på mysigt umgänge och gott käk. Tankar som verkligen infriades. Hemma mitt i natten, men vad gör det. En riktigt fin midsommarafton var till ända, supernöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar