måndag 6 maj 2013

Bitarna!

Bitarna kommer allt mer på plats!


Nummer lapparna har funnit sin väg hem till oss och är med andra ord i säkert förvar.
Energin inför loppet är ett stort steg närmare någon form av klarhet och vetskapen om att och var de annordnade vätske och käk stationerna utmed bansträckningen kommer att vara bidrar stort i planerandet.


De skorna som ska komma att springas i är någotsånär inlöpta. Jag menar ett maraton i tuff terräng utan blesyrer och de har hållit, innan dess en snabb 7 kilometare och nu seanst 14 km riktigt elak terräng. De kommer att duga gott och om inte annat blir något av bästa vänner efter vägen.


Tempot är fortfarande lite av ett gissel, men jag kommer nog att löpa på i ett skapligt tempo till en början även om det kan vara på gränsen till fort, jag förlitar mig på god teknik och vetskapen att det kommer att kosta massor av kraft och tid på slutet avskräcker lite men det är också till stor del annan typ av löpning och andra muskler som jobbar då, så det ska nog gå bra.


Det närmar sig  nu. Och det kommer att bli helt galet kul, ett äventyr. Och ritkigt fint att Salomon Trailtour drar igång för säsongen, det brukar betyda massor av roliga och utmanande lopp.

En kort filmsnutt från delar av bansträckningen: Lite backe, vilka minnen, vilks planer..

3 kommentarer:

 1. Hej på dig,
  Av någon lustig anledning, typ din tröja :) har vi hittat in på din blogg.
  Du fastnade på några bilder som vi knäppte idag under Kullamannen!!

  Tror även att vi har fler än dom vi lagt ut.
  Gott kämpat förresten!!!!!
  Bliderna finns på vår blogg som annars handlar mest om Mountainbike: www.thesummitmtb.blogspot.se

  //Andreas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Och tack så mycket för bilder stöd och att ni tog er tid att titta in. Jag lånade ett par bilder och länkar givetvis tillbaka till er. Kul att se er i backen där ni delade ut bra energi.

   Tackar!

   // Jocke

   Radera
  2. Det var bara kul att se er jobba i backarna! Vi vet hur givande det är med lite peppande ord efter vägen :)
   //Yvonne

   Radera