lördag 9 mars 2013

Vårkänslor!

 
Ja den här veckan har verkligen varit full av vår. Det har liksom luktat i luften. Solen har legat på och pressat om dagarna, medans kylan härskat om natten.

Några av gymövningarna från veckan

Det har varit en riktigt bra träningsvecka och upptrappningen av träning i kombination av käk och jobb känns som den fungerar mycket bra. Bara att köra på med andra ord. Det blir lite av ett periodiserings försök med upptrappning i 2-3 veckor och sen en soft vecka för att sedan börja om.


De 3 bästa passen denna vecka har varit gympasset med inriktning på explosivitet och så de 2 längre ute passen i solen: Till att börja med 20 kilometerslöpningen på asfalt i torsdags där flytet satt fint det gick lätt trots att det var årets första av sitt slag och solen utgjorde ett riktigt trevligt sällskap. Och så dagens back och mys pass med Annica. Då vi blandade lite långsammare tempo upp och ner för en lång och seg backe och sligrig stig nerför med att rusa intervaller i en närliggande pulkabacke. Vi hade kul, njöt av att vara ute i solen och av varandras sällskap. Lätt veckans bästa och länge sedan jag hade så kul samtidigt som jag åkte på en sån mjölksyra som idag ;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar