torsdag 5 september 2013

Planera & Inspirera


Precis. Nu har hösten tagit sina första steg. Det är härligt, friska vindar och svala bra träningsdagar.

Höst brukar också innebära en del planering och lite mer jobb. Det är också precis så planen lyder. Lite mera jobb, lite färre lopp och äventyr. Träningen ska skruvas upp en nivå och nya mål ska sättas.


Med ett par lopp kvar på säsongen så är det lätt att börja reflektera över den mer eller mindre gågna säsongen. Men de reflektionerna får vänta lite till innan de blir bokstäver på bloggen. Men när vi ändå är inne på gjorda säsonger så är det lätt att komma in på den som komma skall.


Eller ja först så kommer ju en grym vintersäsong där en plan och god struktur är A och O för att kommande löp/lopp säsong ska bli så bra som den kan bli. På sätt och vis är det faktiskt så att kommande säsong redan har startat, i alla fall på det sätt att man i många fall redan nu måste boka/köpa sin startplats. Detta är ett litet gissel och rätt trist att det ska behöva vara på det här sättet men samtidigt så är det ju lätt att förstå att andra precis som jag vill köra grymma lopp och för att de ska vara precis sådär grymma som man vill ha dem så måste det finnas ett maxantal på deltagare. Så just nu är det såhär det är. Och på sätt och vis är det skönt att veta vad som komma skall och börja planera.


Natten till den första september så fixade vi nästa säsongs första startplatser, dessa till en riktig favorit. Då det blir återbesök ner till kullaberg för att kuta så väl "The Darkside" 8 km mörker terränglöpning som "Himmel, Hav och Helvete" 53 km terräng löpning. Det kommer att bli riktigt grymmt.


Ett par till stora loppfavoriter har släpp nu i september, vi får se hur det slutar, men min plan är STOR och mina drömmar STÖRRE.

Det är bara ett par veckor kvar till Salomon Trailtour Sälen nu och då också Salomon trailtours säsongs final. Det kommer säkerligen att bli ett riktigt grymt evangemang.


Jag söker fortfarande någon som är sugen på att tävla i 2 manna lag med mig nästa säsong. Att du är en härlig typ som gärna tränar och fixar dina uppsatta mål är viktigast. Att du kan springa hyffsat är bra och även simma. Men det är ju sånt som ska jobbas på i vilket fall. Är du sugen så hör av dig. jekkitai@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar