fredag 1 februari 2013

Sko jakten!

Sådär ja!

Skojakten är igång, den kommer nog att pågå någon månad framöver. Jag är ute efter en ny allround - terräng sko framförallt annat.
Sen blir det nog en för lite flattare hårdare underlag också. Och ett tredje par, en lätt, lätt sko för snabba skogsrundor. Mycket att önska och leta efter här, men det ska nog lösa sig.
Så tips, tankar, idéer, bidrag, ja vad som helst mottages tacksamt.

Lite olika tester och tankar prövas just nu, vårens tränings upplägg revideras och mekas om en smula och snart är nog alla bitarna på plats. Och då blir det kontunitet utav bara helvete. Lite snabbare och mycket starkare i år, det är tanken och det vare sig det är på hojen i vattnet eller ute på stigarna.

Måste också säga att det är väldigt peppigt med alla träningsglada vänner runtomkring som hittar på olika roliga upptåg och utmaningar: Noemi och Christian som ska köra Tough Mudder, lika så Andreas och deras lite olika träningsupplägg och sätt att ta sig dit på. Pauli med andra som gör den svenska klassikern, Antti som ska cykla sitt första lopp - Siljan Runt, Bosse som i 60 års present gör debut inom Salomon Trail Tour cirkusen och ska springa etappen i Falun. Farsan som ska mosa sig genom Kullamannen + Dödens Zon och göra storstilad revansch på Ångaloppet.
 
 
Och så mina och Annicas härliga träningsupptåg och utmaningar till varandra ett mycket positivt energi utbyte och kreativt tänkande som resulterar i mycket kvalitativ träning och fritid <3 Helt klart det bästa.

 
Bra träningsvecka har det blivit också och då är ju inte ens veckan slut än.
Jag har bland annat fått till ett riktigt bra helkropps gympass, en lång löptur ute i skogen med de gamla trotjänarna och favoriterna Inov 8 Orocs på fötterna, ett redigt abs pass på en timme och årets första härliga simpass.
 
På återssende!   
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar