lördag 16 februari 2013

Igång!

Såja!

 
Rutinerna börjar ta form och nog är jag igång nu alltid, känns bra och energinivån börjar anpassa sig till den lite tuffare träningen. Kosten balanseras ännu och är inte riktigt där ännu. Men det känns bra så låter nog det sköta sig självt några veckor och känna efter för att se om något behäver göras eller om det fungerar som det ska.

 
Allround träningen är som den ska, det blir lite av varje och mycket blir gjort. Och så är det ju så skönt att blanda specifika pass med blandpass.

Målen för säsongen börjar få sin prioriteringsordning, tävlingar, äventyr och upptåg trillar in och bollas fram.

Jag och Annica kommer med allra största sannolikhet annordna ett "mysigt för skojs skull och välgörenhets maraton" i slutet av sommaren i den Sörmländska idyllen Näshulta, mer info kommer och vi vill gärna att just du är med ;)


Nästa sommar, det vill säga 2014 så tänker jag köra Amfibiemannen igen, så jag söker en medtävlande. Du behöver inte vara as grym på varken simma eller springa men vore ju praktiskt och kul om vi kunde hålla jämna tag och steg och att du är peppig. www.amfibiemannen.se hör gärna av dig om du är intresserad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar