torsdag 15 mars 2012

Ett steg

Hej & Hå!!Ja men ett steg i rätt riktning är taget. Resultatet av tentor & examinationer är sammanställda & jag klarade mig bra. SÅ nu är jag alltså PT på riktigt. Rejält skönt faktiskt.

Det var på YLab som jag gick utbildningen. En bred utbildning med en god blanding av teori & praktiska element. Sen visst blev det ju en hel del "korvstoppning" då det ändå var 16 ämnen som skulle in i skallen och tentas av. Men på det stora hela en bra komponerad utbildning utan allt för stora extrema åsikter åt något håll & med en stabil grund baserad på forskning. De olika lärarna/utbildarna bidrog förutom med kunskapen med en massa erfarenhet & rolig kuriosa de gav med andra ord en personlig prägel & ett ansikte till utbildningen.


Hög tid. Precis nu är det hög tid att komma igång med tränandet igen. Har den senaste veckan försökt strukturera upp & planera vårens & sommarens träning & kommande tävlingar. På pappret börjar det se riktigt bra ut. Givetvis finns det fortfarande en del frågetecken men de borde rätas ut så snart en del tester har utförts. Tillexempel så jobbar jag på formen/känslan för att verkligen få till ett ordentligt långpass. Något som är nödvändigt för att kunna ta beslutet om jag ska försöka mig på Lidingö Ultra eller ej.
 Det är också riktigt kul att planera in de kommande tävlingarna, lite som delmål till de större målen. Men det är en riktigt skön känsla att sitta & boka in i tävlingskalendern & gå igenom vilka förberedelser som är nödvändiga. Kan riktigt känna hur peppen kommer smygande liksom.

En annan riktigt peppig grej är ju själva lagspelet som jag & Annica jobbar på just nu. Då vi ska köra i lag på AmfibieMannen, sommarens stora mål så är detta en riktigt viktig del. Vi blir allt mer synkade i träningen så det känns bra & ordentligt peppigt. Det återstår att se hur det blir med synkningen i simmomentet, för dit har vi inte riktigt kommit än. Men ska bli riktigt spännande.
Så här ser det ut lite i grova drag på tävlingsfronten, vissa ändringar & beslut kommer att ske. Men en liten vink iaf.

Lidingö Ultra eller Salomon Trail Tour Åmål  - 28/April
Näshulta Halvmaraton                                       - 7/Maj
Salomon Trail Tour Kullamannen                     - 19 Maj
Å-varvet                                                             - 16/Juni
Vansbro Simmningen                                         - 8/Juli
Amfibiemannen                                                  - 27/Juli
The Tun - Falun                                                  - 25/Augusti
Salomon Trail Tour Sälen                                   - 21-23/September
Tjurruset                                                              - 6/Oktober
Höstmilen                                                            - 21/Oktober


Vem vet kanske ett Spartan Race & Tough Mudder till hösten/vintern på andra sidan atlanten också. 

Full PEPP...NU KÖR VI!!

2 kommentarer:

 1. GRATTIS till PT titeln!
  Ser fram mot det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja nu ska vi göra massa bra av det också :-P

   Radera