fredag 6 januari 2012

Den som väntar..

Hehe ja men precis. Det var ett tag sedan sist nu. Men den som väntar på något gott, eller hur är det man brukar säga ;)

Nu är det mesta på gång igen, Res dags, Peppigaste utbildningen, Nya mål med tränandet & förhoppningsvis stora förändringar under våren. 
Jag vill påstå att det är en rätt så fullbokad månad nu i Januari. Tog precis semester, skönt. Laddar med träning & mys inför PT utbildningen som drar igång på måndag. Så ledig från det varnliga jobbandet & en massa peppig utbildning i 7 hela dagar i stället & det är ju bara första delen.


Sen 4 dagars jobb innan det är dags att gå på semester igen. En hel helgs snö peppande & laddande inför flygresan till Kanada & "the Powder Highway"

Hem igen i Februari för att jobba, ladda igång träningen på riktigt igen & coachandet av Annica som ska köra tjej vasan på rekord tid. 

Mars inleds med nästa del av PT utbildningen så semester igen & 7 dagar med att andas, tänka & göra hälsa/träning, häftigt!


Med den nya peppen & förhopningsvis en massa skön inspiration så är det sedan dags att verkligen dra i nästa växel på träningsfronten då vi måste börja gå in i "Amfibie Mannen Mode", Ja det stämmer vi är bokade & klara för att delta i detta halv ö till ö  Aquathon. Jag & Annica är lag MF (Monster Fys) & detta är verkligen i "Jakten på Monstret andan". Galet spännande, härligt peppande & lite läskigt att inte riktigt veta vad det är som vi har gett oss in på. Men det ska bli så himla kul ;P

Idag skönaste löprundan i år så himla bra, efter en halv kass natts sömn & elaka förkylnings känslor så tog jag mig ut. Mycket på grund av det härliga solskenet. Det visade sig bli året bästa runda (hittils). Naturreservatet Lugnet i Falun var skådeplatsen 13 km blev sträckan & det var snöigt, isigt, krångligt, upp & ned, -6 & helt underbart!! Det var verkligen en bra dag att ha Inov8 Oroc på sig ;)
Nu lax, sen bio & Myys ;P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar